metalhammer Публикувано Октомври 15, 2006 Публикувано Октомври 15, 2006 Моля присъствалите на форумния джем да дадат мнението си за саунда на ламбовата глава. Всякакви мнение , препоръки и забележки са добре дошли. Тва е разработващ се прототип. п.с.Искам отново да благодаря на рудибас и карузо за предоставената сцена и приветливото отношение. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Евала ти Дими!! Слагай и снимки Цитирай
circles Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 ааа, аз го чух още преди време в графити студио като смесвахме едно парче при бобалан ми какво да ти кажа момче - саунда трепе!! трябва малко да поработиш върху външният(търговски) вид, иначе Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 А къде може да се чуе тази глава? Може грешката да е в мен, но не видях линк към семплите. :wall: :wall: :wall: Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 при мен Но смятам и на следващата сбирка да я занеса Цитирай
hypermusic Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Много sound, човек. Въпреки че, тва не е моя звук, евала!!!- няма как да не се оцени(6). Искам, обаче, да я чуя и през не-behringer колона (no offence). Ако има идея как това да стане, моля информирайте ме. Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Сакам да и чувам гласо на ова глава. Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Искам, обаче, да я чуя и през не-behringer колона (no offence). добре звучи и през неберингер колона СЛушал съм я през маршалска 4х12 със винтидж селешън 30, направо е чудесно. Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 17, 2006 Автор Отговорено Октомври 17, 2006 семпли засега само на записа от джема http://store2.data.bg/samarinov/jam%20sess...20muzikant.org/ Цитирай
metalhammer Отговорено Октомври 19, 2006 Автор Отговорено Октомври 19, 2006 Благодаря на circles и hypermusic за постовете. Явно другите няколко десетки човека на джема не са обърнали внимание на тенекията със туби върху нея разположена централно на сцената. Жалко Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Ами извинявай, аз свирих на кубето на Роко, Бог да го благослови! /него, не кубето му, нито пък моето /, и дори аз имам смътна представа от звука, който съм изкарал, въпреки че прегледах видеото. В тоя нойз какво ти да разбера. Ако можеш, пусни отделни семпли, записани в нормални условия. Аз още недочувам...от оня ден де... Иначе благодарности за съпорта, щото без теб и Роко-Бароко щехме да си направи Висоцки-Окуджава парти ънплъгт... Цитирай
Recommended Posts