dodoss Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 а някой знае ли дали може в България да се намери ESP KH-2, или въобще някой Kirk Hammet signature model, или трябва от интернет. И какви цени... Цитирай
рахата Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Виж в раздел купувам-продавам/музикални магазини в българия и мисля че в сайта на про мюзик има линк към един голям нов български електронен магазин(сори не се сещаам за името).Ако не е там потърси го някъде във форума го има.Малко са му дебели цените обаче! Цитирай
рахата Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 към dodoss ето ти ESP КН: http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_kh202bk_egitarre.htm в момента си поръчвам разни работи от Томан,ако те интересува нещо по поръчката пиши ЛС Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Моля за съвет! Фен съм на тежкия рок и метъла. Смятам да си купя китара и се колебая между Ibanez RG350EX и ESP LTD EX50. Снощи до късно седях пред компа и четох кото ненормален из нета за RG350EX, всичко което прочетох за нея ми хареса и щях да си я купя, ако не бях видял цената й в нашата мила родна страна. А разбрах, че EX50 е по-евтина и започнах да клоня към нея, макар че мн искам китарата ми да е с ръчка. Вие какво бихте ми препоръчали да направя - да се измъча със сабирането на средства за Ibanez или направо да взимам EX50 ? Послепис: Видях, че има хора от този форум с такава китара и искам да ви попитам какви са цените на това ESP в България? Цитирай
Trysth Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Am-I-Evil, мисля, че излиза към 800 кинта. Искам да питам колегите, които притежават въпросната китара, какво имат предвид под бърз гриф? Че е тънък ли? Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Trysth, гледах EX50 в нета за около $320, а RG350EX за $400 - в България близо 900 лева. Пълен новак съм, така че ще ми трябва някоя китара, която наистина да ми е много удобна. Но ако EX50 наистина излиза към 800 лева, ще имам ужасни колебания. Цитирай
Trysth Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Ти добре гледаш цените, ама сложи отгоре и транспорта за насам. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Trysth, според БНБ курса на долара е 1.431900 т.е. китарата струва близо 460 лева, следователно доставката е около 250 лева. Цитирай
dodoss Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Иди по магазините и раздрънчи яко китарите. Може да си харесаш нещо друго. Тва да дадеш толкова много пари за китара си е набутвация. И кво е по-различен тоя ибанец? Че пише Ибанец? Има си достатъчно яки китари и втора ръка дето са ти по-на сметка от тия дето не знаеш от кое китайско село идат. Ама секи си знае де... Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 Вече се отказах от ЕСП-то. Колкото и да е яка китарката ще почака вероятно за догодина. Не бих съжалявал за нито една стотинка, която бих дал за тази китара. П.С.: Търся човек от Бургас, който разбира от китари. Моля ако има такива да ми пишат. Цитирай
Recommended Posts