npace Публикувано Октомври 13, 2006 Публикувано Октомври 13, 2006 някой знае ли хубава школа (хубава = обяснено като за идиоти ) за пиано - може онлайн да е, може книжка да е - само кажете къде я има Цитирай
Yiwigi Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 В туис-а имаше разни видео уроци, които бяха за абсолютно начинаещи... Виж там, нещо може и да ти свърши работа... Цитирай
evans Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Руската школа,продават я във всяка една музикална книжарница. Хубавото е,че при нея нещата отначало са супер лесни със пстепено усложняване.Накрая има всички гами,с арпежи и акорди,много е готина школата Цитирай
AlFiA Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Руската школа съм я купувала отново заради хлапето. Струва 10 лв. Хартията за пре-изданието й не е много хубава за разлика от немската школа Баер която също се преиздава /14 лв./ За руската мога да кажа че в края на раздела има няколко реда за всяка пиеса методически указания. В приложението накрая са гамите и арпежите също с предварителни указания за свирене /ако разбира се това може да компенсира живото обучение където учителят хваща грешките на момента/. :hello: Цитирай
AlFiA Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 В туис-а имаше разни видео уроци, които бяха за абсолютно начинаещи... Виж там, нещо може и да ти свърши работа... Как е точният линк за видео-уроци? Може ли да го цитираш? Любопитно ще е да видим какво е това. Цитирай
npace Отговорено Октомври 19, 2006 Автор Отговорено Октомври 19, 2006 (Редактирано) Благодаря, ще потърся тази школа тук-таме... ама за уроци по пиано няма нито време, нито пари Редактирано Октомври 19, 2006 от npace Цитирай
AlFiA Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Благодаря, ще потърся тази школа тук-таме... ама за уроци по пиано няма нито време, нито пари Хм, за пари за уроци не съм споменавала пък и не давам. Аз също не вярвам, че парите и времето могат да направят обучението по-успешно. Опитах се да кажа че ще имаш нужда от човек, който да вижда какви и къде са ти грешките и да си ги обсъждате. Де да знам дали по форумите пък не пишат вярващите във възможностите на дистанционното обучение... П.С. дай моля те линк за видеоклиповете ако си ги намерил! Цитирай
tecs Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Пич, аз имам няколко еКниги на компютъра, пиши ми някви кординати да ти ги пратя. Цитирай
Danihell Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Ако някой слууучайно има някакви урочета, школи за съвсем начинаещи на .пдф примерно или на друг формат файл, ще бъда много благодарен да ги сподели с мен! Мерси! Цитирай
Flanker Отговорено Ноември 16, 2006 Отговорено Ноември 16, 2006 И с мене може! Няма лошо да има и 2-ри инструмент след :guitar: e-mail- flanker@abv.bg Цитирай
Galia Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 (Редактирано) Пич, аз имам няколко еКниги на компютъра, пиши ми някви кординати да ти ги пратя. Здравейте, може ли да ми изпратиш въпросните еКниги на galq_pet@abv.bg. Редактирано Февруари 27, 2008 от Galia Цитирай
sound_forge Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Има един много читав самоучител на VOYETRA,казва се TEACH ME PIANO DELUXE.Свалете го отнякъде,пък аз после ще ви пращам сериала,ако го няма.Имайте предвид,че е около 600Mb. Цитирай
TheGrandBi Отговорено Април 5, 2008 Отговорено Април 5, 2008 http://www.read_rules.net/details.php?id=65423 Цитирай
jugo_86 Отговорено Август 31, 2010 Отговорено Август 31, 2010 http://www.read_rules.net/details.php?id=65423 zdr na vsi4ki.nqkoi znae li ot kade moga da ponau4a ne6ti4ko?skoro si kupih klavir i se opitvam da svirq,no neznam absuliutno ni6to za muzikata taka 4e ako nqkoi moje da pomogne....... JUGO_86@ABV.BG predvaritelno blagodarq Цитирай
Recommended Posts