Shirohige Отговорено Април 16, 2014 Автор Отговорено Април 16, 2014 Благодаря ви! За момента се спрях на Epiphone AJ-220S или DR220S, но това ме притеснява, че ги доставят в София само и няма как да ги пробвам, пък ме е страх ако я поръчам да ми я доставят да няма някакъв дефект. Ще пообиколя из пловдив магазините, надявам се да намеря нещо със Solid top. Иначе много ми допадна Sunburst-a на Epi :/ Цитирай
Jim-ph Отговорено Април 16, 2014 Отговорено Април 16, 2014 Опитай Takamine G321, няма да съжеляваш. За тези пари абсолютно страхотна е. В xxxx трябва да ги има. 1 Цитирай
Deep Purple Отговорено Април 27, 2014 Отговорено Април 27, 2014 (Редактирано) Отново се стигна до покупка на акустична китара. Отказах се от класическата, поради факта, че грифа ми е малко широк, има един Фендер ...105 за близо 200лв с тесен гриф, но не ми се рискува с толкова пари. Сетих се, че пича от Камертон веднъж ми каза, че мога да си сложа едни струни, които не са така злостни към начинаещите китаристи (това най-вече ме спираше да си взема уестерн китара - раните по пръстите ). Това е компромисния вариант - щях да пробвам найлонови да сложа (долните три)... Та, казвате до 150лв всичко е еднакво за начинаещия (дори на старо), но имало с дефекти, но като нямам познат китарист... ще трябва на сляпо да избирам. Някой ако знае да се продава китара 100-150лв (запазена) със сносно звучене - да ми пише лс Другият ми въпрос е - понеже се стремя да не натоварвам гърба... смятам да взема китара с по-голямо тяло с идеята да съм по-изправен. Има ли резон в логиката ми - и ако ще е по интернет покупката - как да разбера размера й?170см съм. Редактирано Април 27, 2014 от Deep Purple Цитирай
Recommended Posts