Striker_II Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Че то без палец свиренето не е свирене в смисал къде ще го използа по праговете... Цитирай
Pandemonium Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Ем по шеста струна можеш да го ползваш отгоре, при разни по- изкилифирчени фигурки Цитирай
Striker_II Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Ем по шеста струна можеш да го ползваш отгоре, при разни по- изкилифирчени фигурки е тогава нулев или петти пръст се води.... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Примери 1.: --3-- --3-- --0-- --0-- --x-- --3-- това на шеста струна е с палеца, като той заглушава и пета , и тоя акорд може да се блъска със засилка от тавана 2.: ---x----------x--------- ---3----------5--------- ---4----------6--------- ---5----------7--------- ---x----------x--------- ---3----------5--------- Значи това го прави Хендрикс в Purple Haze - шеста струна е с палец (който заглушава и пета) и малкият пъст, по този начин, остава свободен и прави фигури върху втора, трета и четвърта струни, докато те се държат с показалец, среден и безименен Айде честито :violin: Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Моля - пием бира, секаква П.П.: edit: Това с четвърта струна и малкия пръст не го прави Хендрикс в тази песен - надявам се да не съм те подвел Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Абе хора палеца кои номер е! е няма номер.... къде ще го използваш ? Палецо е Т мноо важен Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Аз за така наречените Power акорди винаги използвам показалеца и кутрето. Тоест 1 и 4. Ето слагам ви малко клипче, нарочно записах само чиста китара, за да се чува по-добре. Клипченце Цитирай
Flanker Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Аз го свира като Хетфийлд,щото съм горе-долу самоук и така съм видял по TV.И си ми е удобно Цитирай
olygofren Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 И щото Хетфийлд така го свири. Безобиден ташак. Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 епа и аз с 1 и 4 -така май е най удобно ако свикнеш шото по секви начини оем ма тва е най добрия Цитирай
Traxex Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Аз за така наречените Power акорди винаги използвам показалеца и кутрето. Тоест 1 и 4. Ето слагам ви малко клипче, нарочно записах само чиста китара, за да се чува по-добре. Клипченце Изпревати ме пич :) Абсолютно еднакъв хват имаме с теб и аз предпочитам да използвам 4тия пръст на малко баре вместо комбинация от 3ти и 4ти. Цитирай
Recommended Posts