Striker_II Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Че то без палец свиренето не е свирене в смисал къде ще го използа по праговете... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Ем по шеста струна можеш да го ползваш отгоре, при разни по- изкилифирчени фигурки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Ем по шеста струна можеш да го ползваш отгоре, при разни по- изкилифирчени фигурки е тогава нулев или петти пръст се води.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Примери 1.: --3-- --3-- --0-- --0-- --x-- --3-- това на шеста струна е с палеца, като той заглушава и пета , и тоя акорд може да се блъска със засилка от тавана 2.: ---x----------x--------- ---3----------5--------- ---4----------6--------- ---5----------7--------- ---x----------x--------- ---3----------5--------- Значи това го прави Хендрикс в Purple Haze - шеста струна е с палец (който заглушава и пета) и малкият пъст, по този начин, остава свободен и прави фигури върху втора, трета и четвърта струни, докато те се държат с показалец, среден и безименен Айде честито :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Striker_II Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 благодаря за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Моля - пием бира, секаква П.П.: edit: Това с четвърта струна и малкия пръст не го прави Хендрикс в тази песен - надявам се да не съм те подвел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Абе хора палеца кои номер е! е няма номер.... къде ще го използваш ? Палецо е Т мноо важен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Аз за така наречените Power акорди винаги използвам показалеца и кутрето. Тоест 1 и 4. Ето слагам ви малко клипче, нарочно записах само чиста китара, за да се чува по-добре. Клипченце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flanker Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Аз го свира като Хетфийлд,щото съм горе-долу самоук и така съм видял по TV.И си ми е удобно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
olygofren Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 И щото Хетфийлд така го свири. Безобиден ташак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 епа и аз с 1 и 4 -така май е най удобно ако свикнеш шото по секви начини оем ма тва е най добрия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Traxex Отговорено Октомври 13, 2006 Share Отговорено Октомври 13, 2006 Аз за така наречените Power акорди винаги използвам показалеца и кутрето. Тоест 1 и 4. Ето слагам ви малко клипче, нарочно записах само чиста китара, за да се чува по-добре. Клипченце Изпревати ме пич :) Абсолютно еднакъв хват имаме с теб и аз предпочитам да използвам 4тия пръст на малко баре вместо комбинация от 3ти и 4ти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts