ronia Публикувано Октомври 12, 2006 Публикувано Октомври 12, 2006 Свързано с музика, разбира се. Вариант 1: Вече сте давали такова и можете да го цитирате за забление на останалите. Е? Вариант 2: Предстои ви интервю и знаете въпросите. Какви ще бъдат отговорите? Вариант 3: Не ви предстои никакво интервю, но си мечтаете да ви зададат точно определени въпроси, защото имате страхотни отговори. Е? Давайте да се позабавляваме Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 Вариант 3: Не ви предстои никакво интервю, но си мечтаете да ви зададат точно определени въпроси, защото имате страхотни отговори. Е? Ще ми се да ми зададат баналния въпрос за бъдещие творчески планове и аз (започвайки пак така банално) да отговоря :"Ами откакто се помня все пея, бъдещите ми творчески планове са да взема да се науча..." А иначе преди време имаше едни забавни интервюта, само че не ми ги взимаха на мен, а аз ги взимах. За жалост от ТВ7 не щат да ги дадат, но който ме е гледал (ох, какъв срам) ще се сети и ще се хили много И аз съм от СДС! Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 (Редактирано) Примерно: - Какво искате да кажете с вашите песни. Избухва взрив от ругатни: - Ми да си слушал 'е аланкоолу. На български е! да ти е.. цялата фамилия, мое ли да си толкоз прост, кой ти плаща 'е малоумник, нали зат'ва си тука! Обожавам репортери Редактирано Октомври 12, 2006 от RockoBG Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 (Редактирано) Ми спомням си, преди години, бяхме записвали едно парче, но аз загубих диска и когато, на следващия ден, отидохме в радиото, и водещият пита какво мислим за това как е станал записа и т.н., аз отговорих, че не знам, защото не съм го чувал и се надявам това да стане сега (всъщност китаристът носеше друг диск ). Смятам, че това беше добра реклама на предаването във въпросното радио П.П.: Записът беше станал добре! Редактирано Ноември 10, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 абе то има забавни водещите правят интервютата смешни според мен. няма да давам конкретни примери да не обидя някого Цитирай
starfish Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Най-забавно нещо... малко по-различен е случая. Цялата група ТОРНАДО бяхме в КОНКУРЕНТ и Емо /Анчев/ беше в някаква кабелна телевизия и даваше интервю по повод излизащия албум "Бягство от Рая", и ходенето ни в Германия /което той си съчини/. Та той разпалено обясняваше колко е добър този албум, как бъдещето е пред групата, и Радо нашият барабанист се обади като зрител и зададе следния въпрос: "Искам да попитам Емил Анчев, като види че не става нищо от тая група с какъв бизнес смята да се захване, смята ли да продължи със сергиите за домати на пазара?" После ни се сърдеше... Цитирай
maringtr Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Грубо Иначе "Бягство От Рая" поне за мен е готин албум... Цитирай
Recommended Posts