dubzero Публикувано Април 2, 2014 Share Публикувано Април 2, 2014 Добър вечер! Реших да пиша във форума ви, понеже ми е нужна малко помощ. На 16 съм и от 1 година "свиря" на барабани. Понеже живея в малък град, тук, НИКОЙ не преподава такъв вид уроци и затова реших сам да се уча. Нотно грамотен съм. Песните които свиря с бандата ми ги уча от интернет във вид на таб или ноти, но там е работата, че аз искам да почна да се развивам. Гледал съм куп видеа в youtube, но и там е не сериозна работа. Може ли някой да ме посъветва, каква школа да си купя или ако е бил и той самоук да сподели нещо. Благодаря, предварително!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
legop4o Отговорено Април 3, 2014 Share Отговорено Април 3, 2014 Според мен трудно ще ти помогне някой без да знае точно на какво ниво си... Ако можеш да качиш някакъв запис ще е много по-лесно да ти се даде адекватен съвет. Във всички случаи най-добре е да отидеш при истински учител, било и еднократно в друг град, за да те насочи в някаква посока и да ти каже върху какво да работиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lileu Отговорено Април 6, 2014 Share Отговорено Април 6, 2014 Аз съм напълно самоук. Научих се да свиря копирайки различни барабанисти ритми и преходи, които ми харесва как звучат. Ако имаш ухо и различаваш каса, барабанче и чинели в записите на групите, смело слушай и каквото ти хареса, се опитвай да го изучиш. За техники за ръце, ролове, форшлази, парадидли и т.н., ползвай интернет. Има много клипчета за т.н. drum rudiments... те служат за маршови пиеси, преходи, импровизации и т.н. Ако имаш въпроси, пиши смело на lileu@abv.bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
buktop3 Отговорено Април 7, 2014 Share Отговорено Април 7, 2014 Потърси в youtube канала на Drumeo. Имат страшно много полезни уроци и отговарят на въпроси зададени от субскрайбърите. Аз лично, доста неща съм научавал от там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dubzero Отговорено Април 8, 2014 Автор Share Отговорено Април 8, 2014 Благодаря на всички за помощта!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts