_Angel_ Публикувано Март 25, 2014 Публикувано Март 25, 2014 Здравейте,много ще се радвам ако някой успее да ми помогне.Някак си ми се развали електрониката на акустичната китара и след като я дадох на "сервиз" се оказа,че пиезото е за смяна-казаха че ще го поръчат,ама вече 1 месец го чакам.Проверих във всички магазини,които знам в София,и никъде не могат да ми помогнат.Ще съм ви много благодарен,ако можете да ми дадете някакъв съвет или да ме насочите нанякъде.Моделът на китарата е Ibanez AEL30SE. Цитирай
dzwer Отговорено Март 26, 2014 Отговорено Март 26, 2014 Това едва ли ще го намериш по магазини за електроника... Потърси лютиери или в сервиза на Динакорд евентуално... Цитирай
TLC1 Отговорено Март 27, 2014 Отговорено Март 27, 2014 Angel, за наше общо голямо съжаление в днешно време "сервизите" очевидно обичат само да сменят нови части, а когато ги нямат в наличност - се чака с месеци... Малко са тези, на които би им хрумнало, че пиезото може и да се поправи, а не само да се смени. Още по-малко са онези, които не само знаят как да го направят, ами и да седнат да си губят времето с такива неща...Поставям под въпрос мнението на "сервиза" че пиезото е за смяна, защото при нас са минавали (и продължават!) много инструменти с подобна квалификация (включително и от фирмени сервизи, вдигнали ръце от тях), които се оказват поправими, само някой дето трябва да го свърши.За съжаление се намираме в Русе и вероятно изпращането на китарата (за преглед и евентуална помощ) ще представлява проблем. Поздрави и успех! Цитирай
Recommended Posts