Black Bird Публикувано Октомври 9, 2006 Публикувано Октомври 9, 2006 Здравейте! Бихте ли ми разказали какви са стандартите за обложка размери, цветоотделяне, формати за даване в печатница? Изобщо какви етапи и колко струва подготвянето на обложката преди да се даде за печат? Мерси! Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Няма стандарди.Отиваш в печатница обясняваш какво искаш как трябва да изглежда ако имаш проект още по-добре те го изпълняват и толкова.Единствено имат претенции за бройката, първият път ми казаха че по- малко от 1000 бройки не става.Но пък излезна 50лв. за една група нищо пари.Вторият път имахме продуценти и само ходих да занеса проекта.Внимавай за правописни грешки от тяхна страна защото на мен ми се случи бяха объркали една песен ,вместо '' просяци'' бяха написали ''простаци'' ако те интересува друго пиши. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 9, 2006 Автор Отговорено Октомври 9, 2006 Мерси!!! А, цветоотделянето трудно ли се прави? Примерно аз да си подготвя всичко в къщи? Цитирай
anadem Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Ей тук долу в допълнителна информация има разни изисквания относно формат и т.н., но може би се отнасят само за определената фирма де да знам :think: линк Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Сега всичко е по-лесно направи си проекта на компа в къщи и го занеси това е. Цитирай
Recommended Posts