kirk-hammett Публикувано Октомври 8, 2006 Публикувано Октомври 8, 2006 1)nickname: kirkhammett 2)Възраст: 19 3)Образование: Средно Специално 4)Вашият инструмент/и: Китара : Jackson DX10D , Yamaha ERG 121 5)Предпочитан музикален стил: Почти всякакъв без чалга и техно . 6)Вашият вдъхновител: Много са , но ще изброя 4-ма от тях : Jimi Hendrix , Kirk Hammett , Zack Wylde , Joe Perry 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Всичко което до сега съм си поставил за цел винаги е имало своя край . 8)Странични интереси: Да се правя всяка вечер на Jack Sparrow с много РОМ , жени , Counter Strike , Пътувания из страната и чужбина . 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Оффффффффф . Трябва ли да пиша нещо .... Ок . Ами какво да ви кажа за себеси много откачен , купонджия , а ве нема такъв лудак Е това е от мен ;) Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 JOE 'FUCKIN' PERRY ми е много, ама много любим ГЕРОЙ Поздравления, рядко срещано явление според мен в нашата страна. Цитирай
kirk-hammett Отговорено Октомври 12, 2006 Автор Отговорено Октомври 12, 2006 JOE 'FUCKIN' PERRY ми е много, ама много любим ГЕРОЙ Поздравления, рядко срещано явление според мен в нашата страна. Mike Bordin Very Crazy Drummer Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Е па... Не знам "Добре дошъл" ли да ти кажа, кат' си дошил мнооого преди мен, но все пак, честито самопредставяне и... "много откачен , купонджия , а ве нема такъв лудак" да не се променя никога! Наздраве, таковата Цитирай
Recommended Posts