Borcore Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 Здравейте на всички, да ви питам докарвам ли го като Георги Христов и какъв точно глас съм според вас? Ето линкче - http://dox.bg/files/dw?a=21c2fba40e
Лими Отговорено Март 4, 2014 Отговорено Март 4, 2014 (Редактирано) Хубавото е, че пееш вярно, т.е. имаш развит слух и имаш добро вибрато! Висок, но не знам какъв глас си, Но защо ти е да го "докарваш" като Георги Христов? Вземи няколко урока за дишане и др. техники и действай все така! Редактирано Март 4, 2014 от Лими 1
Borcore Отговорено Март 4, 2014 Автор Отговорено Март 4, 2014 Хубавото е, че пееш вярно, т.е. имаш развит слух и имаш добро вибрато! Висок, но не знам какъв глас си, Но защо ти е да го "докарваш" като Георги Христов? Вземи няколко урока за дишане и др. техники и действай все така! Първо благодаря за мнението ти, надявам се и други да те последват и да споделят своето мнение. А относно "докарването" просто обичам да имитирам разни гласове
Viara Ivanova Отговорено Март 21, 2014 Отговорено Март 21, 2014 Благодаря, но няма нужда. Ако човекът е решил, че трябва да го изтрие - явно има причина. 1
Recommended Posts