aladin Публикувано Октомври 5, 2006 Публикувано Октомври 5, 2006 Малко въпрос4е някои да е гледал видео със Jeff Queen? просто видео убиец аз съм ни жив ни умриял след като гледах рекламния клип към новата му книга "The Next Level" мислия 4е бие по всякакви параграфи всеки познат досега барабанист със нивото си на техника,всякакви на4ини на въртене на палките и трикове за които дори ви е бедна фантазията. Просто то за мен това е господ!!!!! след като в края на демонстрацията държеше със език едната си палка за края а другия и краи които е опрян във кожата на барабан4ето удряше със другата палка и правеше парадидли във много бързо темпо. Изобщо вси4ки които се интересуват от трикове с палки задължително трябва да го видят. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Ми да беше пуснал един линк Цитирай
BuGZ Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Eeee, бе, да си чувал за Youtube !!?? Цитирай
Egon Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Аз лично не се интерсувам от трикове с палки, ма неговите ръце бих искал да имам Цитирай
aladin Отговорено Октомври 13, 2006 Автор Отговорено Октомври 13, 2006 хе хе е даде то такива ръце със техника се постигат Цитирай
imperor Отговорено Октомври 13, 2006 Отговорено Октомври 13, 2006 Няма лошо. Момчето е много добро! Апропо, понеже тука е форум за музиканти, а не за циркови артисти, този симпатяга в коя банда забива??? Цитирай
aladin Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 Във "Blast" за последно го гледах. Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 ъ то ако е за циркаджистви по добър от този пример не мога да дам освен да кажа гледаи баи ти Shannon.пак и много свири да го...... Цитирай
aladin Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 казва се не циркаджииство, а супер виртуозност Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 алуе както и даго наричаш се тая за мен тоя тип във това отнушение е ненадминат/Shannon/ Цитирай
aladin Отговорено Ноември 25, 2006 Автор Отговорено Ноември 25, 2006 да така е само като си помислиш 4е всяко от тия движения трикове,въртене на палки и тн.. си има име и цяла система как да се упражняват ти се зема акъла Наи ме кефи как прости4ко си го е обяснил в на4алото на книгата си, хора аз знам това това и това /и изрежда това което може да изсвири/а вие какво можете да правите? Много земен 4овек изобщо несе главозамаял. Цитирай
Recommended Posts