Doychin Doychev Публикувано Февруари 7, 2014 Share Публикувано Февруари 7, 2014 Това трябваше да е песен - "Ти сън ли си" по стихотворението на Павел Матев (да не се бърка с едноименната песен на Лили Иванова ). Но понеже не мога да пея добре и не успях да намеря кой да я изпее, стана инструментал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Февруари 7, 2014 Share Отговорено Февруари 7, 2014 Съвета ми е да направиш и вариант с въпросният текст, като маркираш пеенето без да се притесняваш, че не можеш да пееш, въпреки евентуалните насмешки. Но предварително трябва да поясниш на слушателите целта на този прийом като неизбежен факт. Така по-лесно ще можеш да привлечеш добър певец. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Doychin Doychev Отговорено Февруари 7, 2014 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2014 Аз съм си правил запис. Опитвах се да пея вярно, но гласът ми вече доста се е смъкнал - нямам диапазон, нямам сила, нямам въздух. Нямам и школовка. Едно е да си тананикаш с Дейвид Ковърдейл, друго е да пееш на микрофон. Благодаря за съвета, ще потренирам още малко и някой ден може и да се престраша. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Февруари 8, 2014 Share Отговорено Февруари 8, 2014 Всъщност аз ти говоря точно за "изтананикване" на текста, а не за професионално изпяване, защото ще има да чакаш някой да ти чуе песента и да се навие да я изпее! Надявам се, че този път си ме разбрал и ти желая успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts