kolkol Публикувано Януари 27, 2014 Публикувано Януари 27, 2014 Здравейте, купих си Фендър Скъайър китара и Фендър Мустанг кубе. Имам постоянен шум, пукане и т.н. които малко се успокояват, ако докосна струните, но е много дразнещо. Четох из форума и разбрах че се оправя с така нареченото "екраниране". В София някой предлага ли тази услуга и колко пари струва тя? По кубето трябва ли да правя нещо? Допълнителен въпрос: мога ли да си купя отделно компресор и да го навържа като допълнителен ефект към кубето, понеже ми трябва компресор а то няма такава опция? Последен въпрос - как се казва това което е като щипка, която захваща примерно на втория праг, колко струва? Цитирай
Yves Отговорено Януари 28, 2014 Отговорено Януари 28, 2014 1. Не знам, някой друг може би ще помогне. Но ако се считаш за поне средно сръчен и следваш темата на Nikifena можеш да се справиш и сам. Аз се справих, бих казал, че дори стана красиво Ако китарата има единични адаптери определен тип и количество шум ще има независимо какво ще правиш.2. Не.3. Можеш, слага се между китарата и усилвателя. Имай предвид, че той ще вкара още шумове. 4. Каподастер. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 28, 2014 Отговорено Януари 28, 2014 (Редактирано) Екранирането е възможно, но няма съвсем да излекува проблема. При китари с хъмбъкери(двойни адаптери), ефектът е по-скоро пожелателен. Аз мога да ти свърша тази услуга, ако държиш на това, но смятам, че свястното опроводяване води до по-добри резултати. Ако искаш остави някакви координати, примерно фейс(че мейла не е хубаво да си го пишеш така на всеослушание). ПС: Темата е за "изработка и ремонт". Редактирано Януари 28, 2014 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts