MusicRoom Публикувано Януари 27, 2014 Публикувано Януари 27, 2014 Здравейте, не е срамно човек да пита, кагато не знае. Ще ви бъда благодарен, ако ми дадете насока. Работя с много елементарна звукозаписна програма - Audacity. Нямам цел да правя записи с професионално качество, а така, само за да си записвам мои идеи. Проблемът е в латенцията при наслагване на записи. И не само. За сега правя прости записи с един микрофон за скайп. Всъщност проблемът ми е следния...става дума за записване основно на китари; имам 4-канален миксер Беринджър и професионални микрофони. Препоръчаха ми да си взема M-audio. Това дали ще реши въпроса с латенцията?? Цитирай
misterj Отговорено Януари 27, 2014 Отговорено Януари 27, 2014 Програмата я разбрахме. Професионалните микрофони също. Остава да кажеш конфигурация на компютъра и какво ползваш при запис за интерфейс. Цитирай
dontwarrior Отговорено Януари 27, 2014 Отговорено Януари 27, 2014 Кристалната топка ми каза че записваш във вградената аудио карта на дънната платка. Скайп микрофон няма къде другаде да включиш. Ако миксера ти е с USB би могъл да записваш през него. Ако е така, не ти трябва друга звукова карта, ако не, търси такава. Латенцията е различна с различните произвидители и различни конфигурации компютри. Ако не се слушаш през Audacity, а през миксера (където е най нормално да включиш микрофон), и сигнала от записания материал в компютъра също е включен там (за да го чуваш докато пееш), не би трябвало да имаш никаква латенция. Напиши повече информация за инсталацията. Цитирай
Recommended Posts