philphil Отговорено Октомври 4, 2006 Автор Отговорено Октомври 4, 2006 мм не е модвана......освен, 4е е с нови струни и човек, който свири на ней............ иначе ,така си е произведена, а уе кво ш' каеж за моя дзвер(китарилото) не е ного убаа м върши работа.....за учене бива. Цитирай
AGE_KILLER Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Аз по повод Флойд-а бих казал, че никак не е задължителнен за "квичаща" китара. Не че съм китарист (по-скоро съм """китарист"""), но просто такива са ми наблюденията. особено след като видях чиао Аксел Руди Пел, какво прави (не очаквах Фендерите му да нямат тремоло, предвид солата, които вади). Теорията е задължителна (поне максимално основните неща), докато се придобие известна техника на пръстите. И най-важното: Се кефиш и съйр да става Успех Цитирай
philphil Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 аа така ,е тва е .......... флойд-а си е яко нещо обаче м тва е положението хора Цитирай
Recommended Posts