Jump to content
Българският форум за музиканти

Нужна ми е малко помощ


Ty3ap

Recommended Posts

Първо да кажа не си падам много по писането и коментирането във форумите, 2ро не съм музикант по скоро мога да се нарека дрънкач, ( правя го за удоволствие).

И така по темата  насочил съм се към следната китара 

 

Както казах просто съм дрънкач , китарата смятам да ползвам като ми е кеф да свиря , и по купони , казвам директно какво търся в китарата на първо място да е нещо от дърво доколкото разбрах горната е такава( или бъркам) защото си мисля че като е от дърво ще е по стабилно направена( макар че сигурно може да се спори тука), на въпросната китара ми хареса акустиката , макар че ако ви кажа какво имам в момента сигурно ще се смеете , и ще кажете квато и друга китара да взема ще е по добре.

 

 И така искам да попитам въпросната китара отговаря ли на следните мои изисквания:

1. да е направена от дърво

2. Да е относително здрава( не след някоя друга година да настройвам след всяка песен като сега)

 

АА да и замалко да забравя , има ли подобна китара която да не е сетова  тоест да е без там дисковете му калъфите и т.н , или като качество на изпълнение да е по добра но да е в долу горе същия ценови клас.( Защото се занимавам със строителство и знам че като ти е калпав майстора и с луксозни материали нищо няма да направиш , та предполагам и с китарите е същата работа)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китара от дърво за тая цена няма да намериш,колкото до здравината, ламината също е здрав но......Иди в някой магазин и пробвай Ямаха Ф 310 сигурен съм че за твоите цели ще ти върши добра работа,но препоръката ми не означава че трябва да я купиш,пробвай,после пробвай нещо друго и си намери това което те кефи.Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам такава китара и... гласувам за ямахата. Нито е от дърво нито е особено здрава. Моята след няколко месеца ползване  и се раздрънчаха ключовете, а напоследък като, че и грифа е тръгнал да се разлепва.. При това съм я гледал като писано яйце.  А колкото до материала - направена е от ламинат най-лошо качество.

 

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на отзовалите се в крайна сметка си купих Корт AD810e дано да е правилния избор , което само времето ще покаже .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.