Jump to content
Българският форум за музиканти

Ty3ap

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара ( дрънкам)

Ty3ap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Искам да благодаря на отзовалите се в крайна сметка си купих Корт AD810e дано да е правилния избор , което само времето ще покаже .
  2. Първо да кажа не си падам много по писането и коментирането във форумите, 2ро не съм музикант по скоро мога да се нарека дрънкач, ( правя го за удоволствие). И така по темата насочил съм се към следната китара IBANEZ V50NJP - http://na_majka_ti-zona.com/?wpsc_product_category=%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BD%D0%B8&paged=3 Както казах просто съм дрънкач , китарата смятам да ползвам като ми е кеф да свиря , и по купони , казвам директно какво търся в китарата на първо място да е нещо от дърво доколкото разбрах горната е такава( или бъркам) защото си мисля че като е от дърво ще е по стабилно направена( макар че сигурно може да се спори тука), на въпросната китара ми хареса акустиката , макар че ако ви кажа какво имам в момента сигурно ще се смеете , и ще кажете квато и друга китара да взема ще е по добре. И така искам да попитам въпросната китара отговаря ли на следните мои изисквания: 1. да е направена от дърво 2. Да е относително здрава( не след някоя друга година да настройвам след всяка песен като сега) АА да и замалко да забравя , има ли подобна китара която да не е сетова тоест да е без там дисковете му калъфите и т.н , или като качество на изпълнение да е по добра но да е в долу горе същия ценови клас.( Защото се занимавам със строителство и знам че като ти е калпав майстора и с луксозни материали нищо няма да направиш , та предполагам и с китарите е същата работа)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.