hafte Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Привет Кой иска да изкара малко пари? Търся да наема два атенюатора за концерт на 25.01.2014 г. Става въпрос за един ден - за София. Трябва ми да са подходящи за 100 W лампови усилватели. Не можах да намеря тема за отдаване под наем на оборудване, и затова пиша тук, съжалявам! Ако има навити, да ми пишат на ЛС, с предложение за цена. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 3, 2014 Отговорено Януари 3, 2014 Пропуснал си за какъв импеданс трябва да са . А това е много важно. Цитирай
hafte Отговорено Януари 6, 2014 Автор Отговорено Януари 6, 2014 Ами да, благодаря! Единия трябва да е за 8 ома, а другия - за 16 ома Аз ще трябва да си купя така или иначе, ама.... не знам кога ще е. Пък и сега ми трябват два броя, да го е... Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 (Редактирано) Не ми се ще да съм негативен, но вероятния успех при търсене на тези устройства, особено в посочената комбинация никак не го виждам. Пожелавам успех, все пак. NB. Рангът ти (ослушващ се) не позволява да пращаш и получаваш лични съобщения. Намери друг начин за комуникация. Редактирано Януари 6, 2014 от Parni_Valjak Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 8-ца като решиш да вземеш драсни някой ред, имам на добра цена. :> Цитирай
hafte Отговорено Януари 6, 2014 Автор Отговорено Януари 6, 2014 хм... от шест години си пращам и получавам лични съобщения преспокойно... освен ако това с ранга не е нещо ново, разбира се. Впрочем, сега ще проверя, ще пиша на G. Varbanov Цитирай
panhead Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Атенюатор на 8 ома за един 40 W -тов Hot Rod Deluxe ме интересува и мен, но не мога да се свържа с теб на лични. Естествено нямам намерение да изпреварвам предходния потребител, в случай, че реши да го купи. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 6, 2014 Отговорено Януари 6, 2014 Не се притеснявай, аз си го ползвам. Ако можеш помогни на момчето :> Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 7, 2014 Отговорено Януари 7, 2014 (Редактирано) Само да вметна: Господин Parni_Valjak ги произвежда. Аз съм с първия от подписа му. Съветвам ви да вземете директно от него. Цените и качеството са добри. Аз за съжаление не взех от него, защото бързах и предположих, че няма да има време да ми направи. Попитайте го. :> Редактирано Януари 7, 2014 от G.Varbanov Цитирай
Recommended Posts