Old_Shetarhand Публикувано Септември 27, 2006 Публикувано Септември 27, 2006 Пичо'е ето последните неколко дни поне 10 000 песни от некфи брутални блусове изслушах и некфо седнах подкарах един! http://oldshetarhand.hit.bg/Long%20Way%20From%20Blues.mp3 Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Mноу яко - продължавай все така Цитирай
killer Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Много як хубав негърски блус (моля расистите да не се намесват ) остава само хармоника да добавиш и един дрезгав глас ..... супер е, очаквам още нови песни от теб!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 @Old_shetarhand Чудесно пресъздадена атмосфера и звук! Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Много добре си го усетил Само като съвет за записа... Или може пи за звука на китарата. Има толкова много бас че малко се губи... Пфх не знам "пънч" ли му викат на онова. Да е малко по - остър, по ударен звукът и ще стане супер Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Никва острота, така си идеален, направо в у фарватера на Мисисипи ме вкара, младеж. Ако свара да дода на джема, ще пилнем блусария, ма да видим... Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Наистина е наситено с атмосфера - приятна! Браво момчето, давай така! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 28, 2006 Автор Отговорено Септември 28, 2006 Оооооооооо пичо'е напра'о се топа като маргарин от тея отлични отзиви.... Благодаря ви!! fLisk -Опитах парвоначално по остро като звук......обаче нещо не ме накефи и това беше последсвието sa6tiat-Ооооооо Одоволсвие ще е за мен!! Особенно ако и запееш!! Поздрави Цитирай
kossabossa Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 (Редактирано) Браво на моето момче!Аз си му повтарям, че има хляб в него (освен бирата), а то не ми вярва... Видя ли сега То на човек като си му идва от душата се усеща Редактирано Септември 28, 2006 от kossabossa Цитирай
Recommended Posts