SHARO Публикувано Септември 26, 2006 Публикувано Септември 26, 2006 (Редактирано) ми най ги обичам темите за сравнения между две китари, особено в ниския клас са един приятел ме пита и аз немоа да му помогна затва надявам се вие ще можете въпросните китари са скуайър 51' и лошбърн wi14 (и wi16 който е с доста сходни конфигурации с wi14) благодаря Редактирано Септември 26, 2006 от SHARO Цитирай
wessy Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 лошбърн са гадни китари ... виж добърбърн са друга бира майтапът настрана -> Washburn е по-добрата алтернатива според мен Цитирай
SHARO Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) господата от райзинга се кулняха че неможе да намериш нещо по добро за тея пари от 51' ми да и на мен на пръв поглед washa изглезда по добър но няма ли нещо като магията на fender? (squier де) Редактирано Септември 26, 2006 от SHARO Цитирай
solo5 Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) Аз съм за Washburn Wi14 Не знам дали друг съфорумец освен мен притежава такава, но съм адски доволен от тази китара Мисля да и направя ъпгрейд с адаптери на DiMarzio За мен Washburn Wi14 е перфектната китара за тази цена Взех я за 280лв от Фактор Варна Ти за колко ще я купуваш? Редактирано Септември 26, 2006 от solo5 Цитирай
SHARO Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 ми са струва пак 280 ама я има само сива и една с BG знаме коят дори искаха да ми я намалят шот никой не я 6те май ама аз исках черна а тая я има само в комплект и кат ми я разопаковат цената скача на 305 лв са има няква wi16 кадет е същтата май кат wi14 (същите адаптери и същото тяло) но някак си маи е по пипната звучи по добре, само дет е с някви надписи на анархия и някви черепи коет не ме кефи мноо иначе китарата(wi16) е нещо кат експеншън на wi14 solo ако имаш желание иди и я пробваи за да коментираш разликите кат по-голям спецялист Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 а това СКуиер 51 е ебаси мутанта и аз съм за Вошбърн Цитирай
shadow Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Откажи се от скуиера,вземи си уошбърн. Маи всички сме на едно мнение Цитирай
drizzt Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) Аз бих взел уошбърна ин факт ако изкарам малко палички и шитна скуайъра точно такова ще си взема.. търся си работа Във Фактор има бърни, но онзи ден видях и доста вкл и 14 ката в малкия цум на цена тоже 280... имаше черна мисля на тази цена Редактирано Септември 27, 2006 от drizzt Цитирай
the_man_who Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Подкрепям Washburn WI-14. Имам такава от едно известно време. Моята е с със струни 10-50 ( GHS Eric Johnson ) в стандартна настройка и струните могат да се свалят доста ниско до грифа без да браждят. Адаптерите са сравнително силни т.е. стават за тежки стилове. Проблемите и според мен са : Доста е изтънен грифа и е малко неудобен за хора с големи ръце ( в първия момент даже ми се стори много удобен, но с времето си промених мението ). Потенциометрите започнаха да припукват след година и нещо употреба и вече са сменени с добри. Оригиналния ключ за адаптерите се чуваше в усилвателя при превключване и бе сменен с гибсънски тип ( от тези които са с отворен корпус ). Първа струна понякога се закачаше под нек адаптера при по-агресивно свирене и за това инсталирах капачки в/у адаптерите. Като цяло става за цената си. Цитирай
indy Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 И аз си купих такъв Уошбърн /WI-14/и трябва да ви кажа, че засега си е много гот. И е красива, гадинката - цвят walnut. От Малкия ЦУМ за 250 кинта. washburn guitars Цитирай
Recommended Posts