Munje Отговорено Декември 24, 2013 Share Отговорено Декември 24, 2013 Здрасти! Имам такъв бас от 4-5 години и съм страшно доволен, удобен е и има чудесен тон, но както казват колегите, трябва да отидеш на място и да го пробваш. Ако държиш да е нов- има го в Dynacord.Не ти пречи обаче и да разгледаш обявите за втора ръка, защото за 1100-1200 кинта можеш да вземеш и по-добър бас. Общо взето ти трябва доста слушане и обикаляне, докато си намериш твоя инструмент. Успех! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Декември 24, 2013 Share Отговорено Декември 24, 2013 В момента са по 400 кинта .. Дъската е ок..Нек тру Мейпъл с пластове венге.. Байцван абаносов фингърборд .Хубав финиш ..Хипшот хардуеър..Лака не е дебел. После до 1000 кинта можеш да сложиш високи серии и адаптери и електроника и да го направиш извънземен... Стига да разбираш и да ти се занимава. Иначе в тази си конфигурация пасивния му тон хич не е за изхвърляне. Ако не си някакъв извънземен слап - фънки монстър ще си векуваш с нея, както си е така, без да променяш.. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Munje Отговорено Декември 24, 2013 Share Отговорено Декември 24, 2013 400 кинта? Може би говориш за поръчка от някъде. Миналият месец в Dynacord все още си беше 1100. Освен ако не правят някаква зверска разпродажба, де. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolai_75 Отговорено Декември 24, 2013 Автор Share Отговорено Декември 24, 2013 мерси много за съветите. Във ин-фото на този бас пише, че има и активен режим. А цената е доста приемлива. Дали е на нивото на ямаха RBX или KORT B или на STAGG???? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Munje Отговорено Декември 24, 2013 Share Отговорено Декември 24, 2013 (Редактирано) Предишният ми бас беше Yamaha RBX и с ръка на сърцето ти казвам, че Hohner-a е доста нива над нея. За Cort и Stag няма какво да говориме въобще! Става въпрос за Hohner Bbass V Редактирано Декември 24, 2013 от Munje 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Декември 25, 2013 Share Отговорено Декември 25, 2013 (Редактирано) Това са класове китари, много по високи и от Корт и от Ямаха нисък клас, а от Стаг да не говорим... Пак повтарям и спирам да спамя, че ми писна.. Тея китари в момента са по 400 кинта в Динакорд.. Като ги внесоха бяха по 1400 после 1100 и тн.. В сравнение с китарите от нисък клас са мн по- добри и като дъска и като хардуеър. Аз лично не харесвам АКТИВНИЯ им режим ,който си го има и си е там, съществуващ в елетрониката. На пасив звучи по - натурално и приемливо за мен. За такава цена китара от такъв клас в БГ, особено чисто нова, НЯМА... Спирам.. С уважение Гого Редактирано Декември 25, 2013 от rudibass 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikolai_75 Отговорено Декември 25, 2013 Автор Share Отговорено Декември 25, 2013 мерси много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Декември 26, 2013 Share Отговорено Декември 26, 2013 (Редактирано) честита коледа на всички! ще си позволя малко да наспамя, понеже останах подразнен от обобщаването на серията RBX, където навярно се имат предвид популярните у нас модели от нисък клас. аз съм собственик на 775 (която серия верно е спряна от производство преди 10ина години, но за цената си е много добро попадение). това си е един приличен метъл бас в средния клас и няма нищо общо с по-ниските си братовчеди. единственият недостатък, който му намирам е по-бавният гриф. от там трябва да го окачам по-високо, за да мога да обслужвам по-високите позиции. но това не е болка за умиране. както казва една приятелка "мърка като котарак". към на автора на темата - успех с хонера! 2 поздрава: http://www.youtube.com/watch?v=rtOZW4Sc8Ks http://www.youtube.com/watch?v=_0Nifubg2OU весело посрещане на новата година и нека 2014 бъде добра и успешна за всички! п.с. и това е доста добро http://www.youtube.com/watch?v=pMOaJTlnZww Редактирано Декември 26, 2013 от kulov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts