dontwarrior Отговорено Декември 17, 2013 Отговорено Декември 17, 2013 Аз свиря минималистична музика и съм напълно доволен от звука,който излиза ОТ КУБЕТО.След като бъде записан с МИКРОФОНА ЗА СКАЙП и излезе през КОЛОНИТЕ НА КОМПЮТЪРА ми нещата не са толкова добри(за моите МОИТЕ уши!!!).В по-горните постове Parni_Valjak ме изкритикува,че нямало "НАЙ-ДОБЪР" звук в моя случай,че темата била заблуждаваща,че използвам грешни квалификации и т.н.Аз не искам стерилни студийни звуци,нито звука на разни лигави банди от 2012-2013та,и когато написах "най-добър звук" нямах предвид,че търся най-добрия звук по принцип из между всички такива по света и в галактиката,а просто исках съвет за търсене на ВЪЗМОЖНО(до колкото е възможно,спрямо възможностите,гледайки го от гледна точка на финансовите възможности),ОПТИМАЛНИЯ,звук в !!!М-О-Я!!! случай и най-много ми помогна Baby Thomas.Ако не друго,то поне се отказах от кабела с преходник,за което благодаря. Това означава, че ти трябва да подобриш записа, Shure SM 57 е добър за кубе, но ще ти трябва звукова карта с XLR вход. Добре че си се отказал от преходници Цитирай
Recommended Posts