LOE Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 въпроса ти е изключително тъп все едно аз да питам "ще си купувам кабрио, но не искам да ме вали дъжда, дали ще може да си сложа един покрив отгоре" ами те 99% от кабриолетите си имат покрив и въпросът му не е глупав, щото никой не се е родил научен логично в случая е да съм говорил за този 1% които нямат, инъче защо да слагам идеята беше проста - купуваш си това което искаш, по лесно отколкото да си купиш тва което не искаш и после да си играеш да го преправяш, още повече че има шанс да си прецака китарата Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Може би ще повторя някое от мненията, но си има акустични китари специално създадени за свирене с найлонови струни (т. нар. класически китари) и други - за свирене със стоманени струни (те за разлика от класическите освен магаренце си имат и струнник за тая работа). Успех в избора на инструмент! Цитирай
SHARO Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 аз като си зимах китара никои не ми каза че ще си остана "класически" или по скоро "испански" завинаги са квот и да се опитам да свиря излиза някак си латино но учителят ми каза както и вие че няма начин да се сменят струните категорично единствената възможност е да си купиш мноо добри наилонови струни въпреки че би трябвало ямахата да си ги има по презумция Цитирай
Recommended Posts