paci1970 Публикувано Декември 12, 2013 Публикувано Декември 12, 2013 Привет на всички! Не съм сигурен, че въпросът ми е за този раздел, но все пак ще попитам. Знае ли някой за програма, подобна на Acid pro, при която да има възможност за промяна темпото примерно само на акапелата, а не на цялата композиция? Тоест, да променяш темпото на който си искаш лууп поотделно, а не на всичките заедно, както е при Acid pro. Просто ми харесва да си редя лупове, което си е доста забавно, и някоя по-интуитивна и лесна програмка би ми свършила работа. Бях се навил да разуча кюбейса, но не откривам почти никакви помагала на български. Благодаря предварително, и спорен ден! Цитирай
dontwarrior Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 Прочете ли упътването на програмата която ползваш в момента? Коя е тя? Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 Reaper може да сменя play-rate-то на отделни тракове. Предполагам и повечето DAW могат, за Reaper съм сигурен. Цитирай
Recommended Posts