TONY Отговорено Декември 12, 2013 Автор Отговорено Декември 12, 2013 Рок историята всеки я знае, но кой как е чете, е въпроса. Рокенрола е вид блус. От Чък Бери до най бесните метъли всичко е рок енд рол. През годините рок музиката се развива, попива всякакви влияния и се слагат най различни етикети. Има ли го духът на рокенрола в Металика - йе, и са повече рок енрол от доста други. Кефят се на това, което правят, пионери са в много неща, като и грешките по време на свирене, пак са част от рокерола. Ако някой не го разбира, как да му го обясним, пък и има ли смисъл. Понеже вече насъбрах годинки, мога да кажа така - има неща, които съм харесвал и пак харесвам, неща, които не харесвам и не съм харесвал обаче има и неща, които не съм харесвал, но в последствие харесал (разбрал) и неща които съм харесвал, но вече не - примерно защото съм "пораснал"). Споделям го, за да кажа на тези с крайни мнения, да приемат по-леко нещата. Пожелавам Ви коледно настроение и кой, както му е приятно да си го постигне. Вчера даваха по ВТК, Бийтълс -аз лично виждам голяма прилика между концерта на покрива и този на Антарктида. За да се случи този концерт, Металика са имали ресурса,желанието и куража да го направят. Ми евалата. 6 Цитирай
spd7693 Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 Икарус, извинявай, ако съм те засегнал, но това не беше ирония, а сарказъм. Харесвам хора с такова чувство за хумор, просто на такива шеги по-лесно се връзвам. Аз разбрах, че си правиш майтап едва след поста на Седма Струна, който просто ме изпревари с 10 секунди. Цитирай
Icarus Отговорено Декември 13, 2013 Отговорено Декември 13, 2013 Прав си, баш си е сарказъм. Fail Цитирай
genatawa Отговорено Януари 8, 2014 Отговорено Януари 8, 2014 Абе дали могат да свирят или не могат няма защо да ви бърка след като са били най-великите за доста време както и още за много хора са. Това че са направили концерт в Антарктида не знам също какво ви бърка след като хората там сигурно никога не са си представяли че може да дойде някоя тяхна любима група (примерно) че да им направи и концерт. Всичкото дето го говорите тука звучи като завист на не успели музиканти. Като не ви харесват не ги слушайте и кажете не им харесвам музиката не че не могат да свирят и че правили грешки на минусови температури в Антарктида с минимално облекло за да могат да свирят удобно, защото ако наистина не можеха да свирят нямаше да са били там където са били и там където са сега... Цитирай
Recommended Posts