NeonGod Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 абе кви са тия неща хиляда пъти да се минава със боя бе хора.просто отиваш в първия магазин за бои и лакове и сичките му бояджииски пособия и казваш да ти направят боя с голяма покривност.съответно тя се прави на компютар с боята си вървят и втвърдител и кит.после караш си барабаните при някои бояджия и му казваш къкво изкаш.от там на татък тои си знае работата.мога да кажа от опит че тва е наи ефикасния начин.поради простата пречина че с помуща на пистолет се пръска на мъгла и така се запълва сяка една част от дадения барабан и пр.тва да си правиш свободни съченения заеби тоя филм.аз лично се занимавам със такива неща боядисване и трябва да ти кажа че повечето от казаните неща са фушня.поради простата пречина че можеби незнаеш че боята има начин на разреждане и тн сяквите му касури не си мисли че хващаш и боядисваш преди тва търкаш кат серсем Цитирай
Jorkata Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Ок, ма аз по желание на съдбата съм професионален автобояджия! Нали се сети, 4е разбирам за какво се говори относно боята??? Цитирай
Jorkata Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 не исках да пиша втори пост, ма мноо глупости са казани-пистолета-мъглата-запълва............стига бе, ясно е 4е тука само аз ползвам такива инструменти!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ясно е от това че не разбираш нищо.ако боядисваш с четка ок разбирам те .няма проблем.защото ако малко разбираш от боядисване .........уфффф кво да ти разправям заеби прави квото знаеш.ти си профисионалист в сяко едно отношение ....пусни после някоя друго снимка да видим кво си направил Цитирай
Jorkata Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ПХАХАХАХХАА Ок-мисля 4е пове4е няма какво да кажа по тази тема МУАХАХАХХАХАХАХААААА :green: :green: :green: :green: Цитирай
Recommended Posts