rocker_vn Публикувано Септември 24, 2006 Share Публикувано Септември 24, 2006 някой може ли да ми каже как сам да си правя някакви упражнения за бързина на солата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npace Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 John Petrucci - Rock Discipline тва ще е достатъчно според мен аа и The Principles Of Correct Guitar Practice и четеш и свириш БАВНО (знам, че е тъпо, ама действа определено) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rooster Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 John Petrucci - Rock Disciplineтва ще е достатъчно според мен аа и The Principles Of Correct Guitar Practice и четеш и свириш БАВНО (знам, че е тъпо, ама действа определено) Аз ти препоръчвам едни уроци с диск на Трой Сетина мисля, че беше. Иначе школи за бързина бол. Най важното е да си намериш една школа с технически упражнения, да си купиш метроном и започваш да цъкаш упражненията. Първо ги правиш в много бавно темпо. Дори да ги свириш много добре в бавно темпо задръж така няколко седмици, за да ти влязат упражненията много добре в пръстите. Не бързай да качваш темпото веднага, защото накрая ще стане мазало. Ако искаш да свириш бързо и чисто, това е пътя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ SKRATCH Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 John Petrucci - Rock Disciplineтва ще е достатъчно според мен аа и The Principles Of Correct Guitar Practice и четеш и свириш БАВНО (знам, че е тъпо, ама действа определено) Аз ти препоръчвам едни уроци с диск на Трой Сетина мисля, че беше. Иначе школи за бързина бол. Най важното е да си намериш една школа с технически упражнения, да си купиш метроном и започваш да цъкаш упражненията. Първо ги правиш в много бавно темпо. Дори да ги свириш много добре в бавно темпо задръж така няколко седмици, за да ти влязат упражненията много добре в пръстите. Не бързай да качваш темпото веднага, защото накрая ще стане мазало. Ако искаш да свириш бързо и чисто, това е пътя "Speed mechanics for lead guitar" на Трой Сетина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 само да спомена че ако искаш да свириш бързо и чисто и да напредваш с добро темпо е адски важно да имаш правилна техника, за това е хубаво чат пат да ходиш при някой кадърен даскал да ти казва грешките и как да ги оправиш това го казвам от собствен опит П.С. - не се доверявай на даскали които знаят нещата само на теория и немогат да ги приложат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts