Jordan_J Отговорено Септември 24, 2006 Share Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) Изкривяването на звука и диста как ли са По-скоро се запитай как се правят бендове... visiondann, възможно ли е да покажеш запис, правен с този инструмент? Много ми е любопитно как звучи. Бенд няма А между другото пропуснах да кажа, че причината поради която не ми свърши работа, бе, че всяка струна излиза на различен МИДИ канал, а на мен ми трябвасхе да е на един ... Запис нямам, но нищо не ми пречи да изсвиря нещо и да пусна. Модула му не е кой знае какво, но за мен това не е важно, тъй като ползвам самплер. Пък и съвсем наскоро подкарах и двата си МИДИ конвертора - инсталирах ги перманентно на 2 различни китари и тая МИДИ китарка стана неизползваема. Даже си мисля, че ще ти е 10 пъти по интересно са чуеш запис през МИДИ конвертора с пачове, които съм правил ... Ще го направя товяа тия дни като се замисля сега Редактирано Септември 24, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
flipsy Отговорено Септември 24, 2006 Автор Share Отговорено Септември 24, 2006 Супер ! С нетърпение очакваме как ще звучи това нещо Хубавото е , че поне един форумец има тва чудо и може да каже какво представлява Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dead_Macabre Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 Тая китара няма някой от основните разлики, които отличават китарите от другите интрументи - няма бенд, надигания, и там всичко сръзано с това. То се едно не свириш на китара.... и на мен ми е интересно как звучи де, но не бих си я купил Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jabatajabata Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 Колко кинта е един МИДИ за "каква да е" китара и откъде да си купя На ЛС. Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts