imilenov Публикувано Януари 30, 2005 Публикувано Януари 30, 2005 здравейте искам да ви питам нещо имам вапрос с вруска за микрофон горе долу кои са хубавите микрофони за записване в студио та тва исках да ви питам а сега е ва6 ред да пи6ете Цитирай
Topsun Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Ами ноймън са много добри,но ги има в малко студиа,РФТ-също като Ноймъните ги няма в много студиа,има пак лампови микрофони на една марка която е много позната-Маршал,за мен те също стават и т.н. Цитирай
imilenov Отговорено Януари 30, 2005 Автор Отговорено Януари 30, 2005 а от каде мога да си ги купя на прили4на цена Цитирай
Topsun Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 ми от никъде почти или поне аз не се сещам от каде?!?за маршалите ще попитам ама ноймън и рфт туко така не изкача Цитирай
imilenov Отговорено Януари 30, 2005 Автор Отговорено Януари 30, 2005 айде ако има6 вазможност питай моляте Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Горе изброените микрофони струват доста. Всички фирми предлагат студийни кондензаторни микрофони на приемливи цени и АКГ и Берингер и Аудиотехника........ Всичко опира до парите !!! Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 за кви пари говориме До колкото си спамням Берингер имат доста евтини модели www.behringer.com не съм го пробвал ама повече от 200 кинта не може да са щом там са около 50 евро Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 (Редактирано) Първо трябва да си на ясно, че хубавия микрофон ще изкара на бял свят всички недостатъци на студиото ти, ако има такива. След това за къде готвиш продукцията. Ако е за у нас минаваш на евтин вариант. Ако за навън и студиото ти е евтино - пак ефтин вариант, ако е добро тогава скъп. Последното ме съмнява, защото ако беше така, нямаше да питаш тук! Щеше да знаеш. Това е шегичка. :think: Като евтин вариант и най-добро ти предлагам модела на Behringer B2. струва около 400 евро. Микрофона може да се сравнява с микрофони от класа на 1000-2000 лв. Това е кондензаторен студиен микрофон с възможност да избираш насочеността му между тип бъбрек или 8, освен това има избор на волтажа. Успех! Редактирано Януари 30, 2005 от IvanDTr Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Първо трябва да си на ясно, че хубавия микрофон ще изкара на бял свят всички недостатъци на студиото ти, ако има такива. След това за къде готвиш продукцията. Ако е за у нас минаваш на евтин вариант. Ако за навън и студиото ти е евтино - пак ефтин вариант, ако е добро тогава скъп. Последното ме съмнява, защото ако беше така, нямаше да питаш тук! Щеше да знаеш. Това е шегичка. :think: Като евтин вариант и най-добро ти предлагам модела на Behringer B2. струва около 400 евро. Микрофона може да се сравнява с микрофони от класа на 1000-2000 лв. Това е кондензаторен студиен микрофон с възможност да избираш насочеността му между тип бъбрек или 8, освен това има избор на волтажа. Успех! В САЙТА НА БИРИНГЕР ПО ЦЕНИ ЗА ГЕРМАНИЯ ГО ДАВАТ 173ЕВРО Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 (Редактирано) Значи аз бъркам тогава тук е около 250 евро Не сетих се 380 лева!!! За толкова го купих аз! Редактирано Януари 30, 2005 от IvanDTr Цитирай
MAUGLY Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Значи аз бъркам тогава тук е около 250 евроНе сетих се 380 лева!!! За толкова го купих аз! ЗНАЧИ ИМАШ ТАКЪВ!!! Я РАЗКАЖИ КАК Е!!? Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Имам и B1 и B2 Първия е 280 лв и е с насочена диаграма. Фиксиран, без избор на волтаж или EQ. За втория вече писах. Звука му е от класа на микрофоните, които струват между 1000-2000 лева. Ползвам го за вокали. За акустична китара ползвам B1, може би ми се струва, че е малко по-добър от B2 за ак. китара (нали трябва да оправдая купуването му) В резюме ти казвам - микрофона ще те изненада и ще задоволи нуждите на всяко българско студио с продукция, насочена за нашия пазар. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 това трябва да се видимоля някой да прати линк да го разгледаме Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 това трябва да се видимоля някой да прати линк да го разгледаме Ето ти вопли от доволни клиенти! Ето ти хвалбата от фирмата! Enjoy! Цитирай
Recommended Posts