kulov Отговорено Декември 2, 2013 Share Отговорено Декември 2, 2013 иначе ако оставим говоренето на безсмислици настрана, какво стана с корта? оправи ли го учителят? няколко корта са ми минали през ръцете, и то не от най-ниските класове и тези басове откровено ме подразниха. имах подобни проблеми и аз като теб - вечерта е перфектен, сутринта нищо общо. помъчих се и единият го разкарах, другият си ми стои (но той е система стейнбъргър, без глава). той е може би два пъти на твоите години и е сравнително качествено изработен, там съществени проблеми със сетъпа, за разлика от по-новите няма (имам го от един приятел канадец, той го е вземал от щатите навремето). 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Коморин Отговорено Декември 4, 2013 Автор Share Отговорено Декември 4, 2013 Ами не е както преди, но колкото повече свиря, толкова по добре звучи. Карах го в магазина, при учителя ми, но уви, само аз ли чувам различно звучене? Както и да е, вече му свикнах да е така, пък и вероятно трябва да сменя струните. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts