kukuman Публикувано Септември 22, 2006 Публикувано Септември 22, 2006 така накратко ми трябва някаква информация от къде мога да намеря школа или някаква книга за 5 струнен бас или сайт с табове Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) За какво си си взел такъв бас след като си нямал необходимото въображение/нужда? Всякакви книги, табове и тем подобни ще те ограничат (в случая), затова си го научи сам - като четириструнния е, ама има една допълнителна струна Редактирано Септември 22, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
kukuman Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 не бе споко просто ми беше интересно дали има иначе си свиря и си я ползвам тая 5та струна, не съм си го взел за украшение я Цитирай
fracture Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 то че има - има, някъде из дисковете имах някаква школа за 5 струнен бас, в pdf формат, наименова се Steve Bailey - Five String Bass Lesson, обаче големия въпрос за разрешаване е, къде са ми дисковете :wall: Цитирай
Recommended Posts