aladin Публикувано Септември 22, 2006 Публикувано Септември 22, 2006 :exclaim: OZZFEST 2006 какво мислите за таз годишният фест?Всякакви мнения и коментари се приемат! за тези които не са в 4ас вижте кльип4иту: http://www.vicfirth.com/features/ozzfest06.html барабаните които ползват са от скромни по скромни.....мм така да се каже фак, фак, факин фак,мада фак иеееееее :green: бррр нещо пак се надъхах отвам да свирия...... Цитирай
aladin Отговорено Септември 25, 2006 Автор Отговорено Септември 25, 2006 Еееее вси4ки ли тук са мекици никои ли не свири по-твърда музика :think: Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Септември 25, 2006 Отговорено Септември 25, 2006 Аз съм поничка Иначе к'во да ти кажа, май и преди съм споменавал любовта си към Майкъл Бордин ! Цитирай
bonzo Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Повечето свирят с палки с моя размер 5В.А незнаех,че на Систем вече си има сигниджър палки. Цитирай
aladin Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 на кои викаш 4е е звезда? Цитирай
bonzo Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) Абе учудиме факта,че Бордин си свири с обикновенни Рок Палки,а тоя пич дето свири от доста по-малко време от него, вече се избърсал със сигниджър. Редактирано Октомври 8, 2006 от bonzo Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 на дръмера на системата естествено, а бордин свири с обикновени щото явно или си има достатъчно пари или не му се занимава, така или иначе и двамата са ендорсъри :read: Цитирай
aladin Отговорено Октомври 9, 2006 Автор Отговорено Октомври 9, 2006 Е те вси4ки които имат такива палки поемат задължението да ги рекламират,изборът кои да има сигни4ър модел се определя от това кои е донесъл наи много девиденти на Firth,а не кои свири по-добре или е по изестен.Тоест дръвцата които са донесли наи много мангизи заслужават сигни4ър модел.Де ли си вика Firth я колко балъка са си купили тиа палки 4акаи да сложа един сигини4ър модел да им обера парите. Щот то в Америка освен за пари за друго не се мисли. Мен ме накефи Jose Perez ot клипа свирие само от китка пи4а. р.р Да бе F.I.N.E. като ти гледам снимката от страни много познат ми изглеждаш а то каква била работата. Цитирай
Recommended Posts