mctiger Публикувано Ноември 16, 2013 Публикувано Ноември 16, 2013 Здравейте, някой знае ли кои звукозаписни студия в София имат опит в записа и промотирането на рап и хип-хоп песни? Ще записвам такава песен, обаче вече съвсем се обърках към кое студио да се отправя. Не ми се иска песента да си остане просто записана, а поне да я пуснат няколко пъти в БГ радио например. Не целя известност, просто не ми се иска и да си остане демо и само аз да си я слушам. Цитирай
martist Отговорено Ноември 16, 2013 Отговорено Ноември 16, 2013 Здравей, мога да ти предложа услугите си за смесване и мастер, както и за запис. Ако искаш свържи се с мен на 0885848378. Относно промотирането...повечето срудиа не се занимават с промотиране...Туй е отделна хава. Цитирай
dontwarrior Отговорено Ноември 18, 2013 Отговорено Ноември 18, 2013 Здрасти, имам същата оферта (запис, смесване, мастер) + Beat Making на хип-хоп иконата MPC и скречове бонус 0877390181 Цитирай
Recommended Posts