martist Публикувано Октомври 30, 2013 Публикувано Октомври 30, 2013 http://youtu.be/00rAhUoxOB0 Това е нов сингъл на група "Ер Голям", в която свиря. Записи, смесване и мастер съм ги правил аз. Всякакви мнения са добре дошли. Приятно слушане. 5 Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 30, 2013 Отговорено Октомври 30, 2013 Много готино! Забележки : звучи ми без "сила" в side, почти като моно, в ляво микса потъва откъм китари, което лично на мен не ми харесва. Всичко друго е Цитирай
martist Отговорено Октомври 30, 2013 Автор Отговорено Октомври 30, 2013 Как като моно бе младеж??? Странно... Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 30, 2013 Отговорено Октомври 30, 2013 (Редактирано) Има някаква странна панорама в китарите, това искам да кажа, в ляво не чувам добре китарата, а като цяло ми липсва сила в страни (ляво и дясно ) по панорамата. Не го приемай за меродавно, макар да съм добре със слуха (като сила на слушане). Може това да си целял, не знам. Като цяло микса иначе е много добре пипнат. Редактирано Октомври 30, 2013 от sardaesox Цитирай
martist Отговорено Октомври 30, 2013 Автор Отговорено Октомври 30, 2013 Хммм...Брей...я накой друг да каже. Нито ми липсва сила L&R, нито ми е слаба у ляво китарата...Викам да не е от тюбата, но и там си е добре...Странно... Цитирай
Mairomaster Отговорено Октомври 30, 2013 Отговорено Октомври 30, 2013 На мен добре ми звучи. С какво прави барабаните? Цитирай
sardaesox Отговорено Октомври 31, 2013 Отговорено Октомври 31, 2013 Прави сте, сега размених лява и дясна слушалка и пак ми се чува по-силно вдясно, нещо лявото ми ухо почва да дава фира Цитирай
martist Отговорено Октомври 31, 2013 Автор Отговорено Октомври 31, 2013 Барабанките са минати през новите семпли на Logic Pro X. Всичко е направено само и единствено с плъгини на Logic за експеримент. Оказа се, че нищо не им липсва на вградените плъгини... Цитирай
Recommended Posts