Mozart Отговорено Септември 19, 2006 Автор Отговорено Септември 19, 2006 Боби, ако ми кажеш какво дъ хел е Лефт хенд оупън ща черпя и без рехабили..там както се казва Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Смисъл водиш с лява на ляв фус Цитирай
Mozart Отговорено Септември 19, 2006 Автор Отговорено Септември 19, 2006 Е, то аз така си свиря от дете ! Цитирай
Sebastian Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Е, то аз така си свиря от дете ! Е не съм бил само аз Цитирай
BODOM4o Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 аз също имам един проблем ,но малко по-различен. извинявам се предварително че използвам тази тема , но го правя просто за да не пълня форума с мойте си проблеми. та на проблема: когато свиря ме заболява този мускул на дясната рака от който излиза палеца( незнам как се казва ама като погледнеш палеца и мускула прилича на пилешка кълка) дали се получава така от неправилна постановка или е от нещо друго ??? мислех си , че е защото стискам палката много, но като я отпуснах започна да ме боли още повече благодаря предварително на отзовалите се Цитирай
bonzo Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Боби, ако ми кажеш какво дъ хел е Лефт хенд оупън ща черпя и без рехабили..там както се казва Left hand open.Абе и аз незнам с точност какво,но го ползвам,защото един разбирач ми го каза като термин и така се правя на голем. Идва от това,че си водиш с лявата ръка и си отворен с дясната да си праиш квот' си искаш(в твоя случай да си бъркаш в носа ) Бодомчо аз имам същите болежки като си по претоваря повече ръцете,демек като се изморя при соло и накрая започна да компенсирам бързина със сила и малко ме наболява,но в моя случай до края на парчето ми няма нищо.А мисля ,че причината е в двойните удари с един замах(нямам палка в мен,за да съм сигурен),но мисля,че тогава използвам този "мускул" най-много.Пробвай да свириш с ръка в такава позиция,че като си опънеш пръстите палеца да сочи на ляво(ако за дясна ръка става въпрос де),а не на горе. П.П.Старите кучета моля не ме плюйте, аз съм млад и зелен Цитирай
Egon Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Братко, като те заболи спираш моменталически, че тендовагинитът само чак да захапе. Не се ебавайте с това, спирайте, щото сте дотам. Без майтап. Почивка, после пак. Ако влезете в криза, дълга пауза за отмора. Аз имам проблем с дясната китка от не знам кога...и понякога имам кризи по 3-4 дни, понякога седмица. приспиране болката отшумява. Стискането на паккта едва ли е проблем, но стягането е голям такъв. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 2, 2006 Отговорено Октомври 2, 2006 Те щото стискането и стягането са две съвсем различни неща Цитирай
aladin Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Това за което говориш се слу4ва когато палецът ти е изтеглен много напред.Ако си погледнеш как си хванал палката палецът и показалецът трябва да са на една линия. Ако търсиш 4овек които да ти види постановката търси класи4ески музикант тъикато пове4ето от добре свирещите ни барабанисти не са образец за префектна постановка. Цитирай
Egon Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Те щото стискането и стягането са две съвсем различни неща Естествено, че са различни неща, стискането често е локализирано, натяга един мускул, за разлика от стягането, което може да върви по цялата ти ръка от рамото надолу, до китката, пръстите и т.н. Доста е логично, тъпо Копеле. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 ...значи стискането е локализирано стягане, а стягане мащабно стискане Цитирай
makedonetsa Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 Всичко е от не правилна постановка и не правилен избор на палки !!! Цитирай
Recommended Posts