Nikifena Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 а всякви модеми ли стават или ако някой имат по-добри трафове - кажете Ами като цяло би трябвало да стават... Докато се рових из нета видях, че има с различна предавателна характеристика и линейност. Едни стигаха до 100 херца, но като цяло повечето стигаха до 300 херца линейност. Май най-добре е да се тества и да се чуе как звучи. Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) има магазини за компютърна техника втора употреба. В тях обикновено старите (бавни) модеми ги ринат с лопатата и имат еднакви. аз си взех 6 такива. Готиното е че по платките на тези модеми се намират и други полезни чаркове като операционни усилватели и др. То не че на магазина няма но тези са SMD монтаж и например един прост усилвател за слушалки си го събирате в размер колкото кибритена кутийка (или кутия цигари + батериите). Да питам тези 300 херца линейност (или колкото са) не зависят ли и от това колко е силен сигнала - щото вероятно ако е слаб (силен) може да се попадне в зоната на преминаване на всички честоти? Редактирано Септември 23, 2006 от jabatajabata Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 ами според мен са го дали като за сигнал телефонна линия Не знам, но може да се експериментира Цитирай
Recommended Posts