vovcho Отговорено Май 9, 2005 Автор Отговорено Май 9, 2005 Wolfie Ха, на мен ми викат така понякога Цитирай
sw1tched Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 абе нема име викам и "жена ми" К'во кухарка ли е, че до там си стигнал в отношенията си с нея Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 абе пичове верно че трябва да се отнасяш с инструмента подобаващо,да се грижиш за него като за жив човек,ма пак и да го кръщаваш.....тва стана ебати сериала!скоро и ще почнете да си ги осиновявате,да се карате кои е бащата....... Цитирай
Crimson Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 Аз на мойта мислех да я кръстя Марица!!! Но после си казах:"Я почвай да свириш и стига си мислил глупости!"(без никой да се обижда ) Цитирай
the_gorer Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 Хей, Марица е готино име. Предполагам, че в моя случай Янтра няма да е лошо име за брадвата, която правя Цитирай
Topsun Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 това е малко за бас,но все пак нали е китараняма име,но е с 6 баджака притежателят и ги опъва яко Цитирай
AXE Отговорено Май 9, 2005 Отговорено Май 9, 2005 Не съм я кръщавал аз - от завода са я кръстили Factor New Line SIL 51 Цитирай
wolfgang Отговорено Май 10, 2005 Отговорено Май 10, 2005 Wolfie Ха, на мен ми викат така понякога първата разлика, която се сещам е, че ти не си made in USA :-))) Цитирай
Guest kura Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 едната и казвам ''ЖЕНА МИ'',6тото много я обичам... а пьк другата ''СЕКС МАШИНА''... защо ли??? Цитирай
Recommended Posts