jabatajabata Публикувано Септември 15, 2006 Публикувано Септември 15, 2006 Предлагам тема: ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ Място където се обявяват произведения - отделни песни, а не албуми, които ни вдъхновяват или някога са ни вдъхновили. Разделено на няколко основни стила. ПРИМЕРНО: POP&FUNK®GAE, ROCK&HEAVY, DANCE&DISCO, JAZZ, ФОЛКОР - АМА НЕ ТУРБО ФОЛК и естествено от цял свят, ТУРБОФОЛК (да не пиша чалга щото чалгата за мен е поведение на тялото и мозъка а не на музиката...), ELECTRO&ELECTROAKUSTIC и накрая EXPERIMENAL за неща които са написани за решаване на конкретни музикални задачи и не стават за ухото. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ИМЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ или ГРУПА, АЛБУМ и ГОДИНАТА НА АЛБУМА...за да може да ги потърсим ако не ги знаем. ОБАЧЕ как да стане така че всеки да спомене по 2-3 неща само в категория... Така пропуснем повторения а и че имаме време да прочетем на повече хора музите. Може и по две думи защо това е парчето ...или кое е според пишещия интересното... Ако може - ама как да стане не знам - да няма коментари от останалите - аз си казвам моите - ти си кажи твоите...третия неговите...защото темата е за пропуснатите (или не слушани отааавна парчета) които ни накараха да сме такива днес и да пишем във форума за музиканти Между другото ей сега ще пусна още едно предложение Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 ЗАБРАВИХ - И ЕДНА КАТЕГОРИЯ - REMIX че напоследък доста младежи се занимават по таз тема... Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 И двете ти теми са много за Говорилня според мен А и лично аз в момента, не знам дали, защото сега съм станал, но нещо не можах да ги разбера, а ги чета ли чета... май след обяд пак ще ги разгледам... А втората ти тема леко се изключва с идеята на гмейла на форума. Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 (Редактирано) Не крия че съм нов във този форум (то не че има и как де), но понеже видях, че тук е за предложения затова пуснах тук нещата. Къде да бъде - ако изобщо я има тая хава да решат по-запознатите. Редактирано Септември 16, 2006 от jabatajabata Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 ами колега, ще прощаваш, но вместо да напишеш цял роман, от който никой нищо не разбра можеше да обясниш е 5 думи. и защо питаш дали трябва да се направи тема - ходи и направи Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 ОК явно не съм уцелил момента, затривайте това ако е безмислено. Жалко. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Защо да е безмислено - пусни си една тема в "Говорилня"-та,а интересът на хората или липсата на такъв ще покаже има ли смисъл,или не. Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Ами и аз така казвам В говорилнята има мноого теми, част от които са доста развити, а други не са. Както се случи. Не губи кураж де Затова сме хора, да си казваме ако не разбираме нещо и да си го изясняваме! Отвори темата, но моля дай малко повече конкретна информация в темата си, защото пак я чета и пак нищо не разбирам... май съм от тъпите басисти Цитирай
Recommended Posts