Jump to content
Българският форум за музиканти

ВДЪХНОВЕНИЕ


Recommended Posts

Предлагам тема: ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ

 

Място където се обявяват произведения - отделни песни, а не албуми, които ни вдъхновяват или някога са ни вдъхновили. Разделено на няколко основни стила. ПРИМЕРНО: POP&FUNK&REGGAE, ROCK&HEAVY, DANCE&DISCO, JAZZ, ФОЛКОР - АМА НЕ ТУРБО ФОЛК и естествено от цял свят, ТУРБОФОЛК (да не пиша чалга щото чалгата за мен е поведение на тялото и мозъка а не на музиката...), ELECTRO&ELECTROAKUSTIC и накрая EXPERIMENAL за неща които са написани за решаване на конкретни музикални задачи и не стават за ухото.

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ИМЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ или ГРУПА, АЛБУМ и ГОДИНАТА НА АЛБУМА...за да може да ги потърсим ако не ги знаем.

 

ОБАЧЕ как да стане така че всеки да спомене по 2-3 неща само в категория...

Така пропуснем повторения а и че имаме време да прочетем на повече хора музите.

Може и по две думи защо това е парчето ...или кое е според пишещия интересното...

Ако може - ама как да стане не знам - да няма коментари от останалите - аз си казвам моите - ти си кажи твоите...третия неговите...защото темата е за пропуснатите (или не слушани отааавна парчета) които ни накараха да сме такива днес и да пишем във форума за музиканти :virtuoz:

 

 

Между другото ей сега ще пусна още едно предложение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И двете ти теми са много за Говорилня според мен :) А и лично аз в момента, не знам дали, защото сега съм станал, но нещо не можах да ги разбера, а ги чета ли чета... май след обяд пак ще ги разгледам... :rolleyes: А втората ти тема леко се изключва с идеята на гмейла на форума. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не крия че съм нов във този форум (то не че има и как де), но понеже видях, че тук е за предложения затова пуснах тук нещата. Къде да бъде - ако изобщо я има тая хава да решат по-запознатите.

Редактирано от jabatajabata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами колега, ще прощаваш, но вместо да напишеш цял роман, от който никой нищо не разбра можеше да обясниш е 5 думи. и защо питаш дали трябва да се направи тема - ходи и направи :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо да е безмислено - пусни си една тема в "Говорилня"-та,а интересът на хората или липсата на такъв ще покаже има ли смисъл,или не. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз така казвам :D В говорилнята има мноого теми, част от които са доста развити, а други не са. Както се случи. Не губи кураж де :D Затова сме хора, да си казваме ако не разбираме нещо и да си го изясняваме! Отвори темата, но моля дай малко повече конкретна информация в темата си, защото пак я чета и пак нищо не разбирам... май съм от тъпите басисти :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.