Hatered Публикувано Октомври 7, 2013 Публикувано Октомври 7, 2013 Здравейте колеги, Мисля да поръчам акустична китара Martin от чужбина и бих искал да попитам дали някой от Вас притежава такава китара и дали мога да я пробвам. Конкретен модел не ме интересува. Работата е там, че тези китари са недостъпни в България и преди да купя китара за толкова пари бих искал да имам поне някаква представа най-вече от грифа и еветнуално звука. Няма да Ви отнема много от времето. Поздрави!
7thString Отговорено Октомври 7, 2013 Отговорено Октомври 7, 2013 Миналата седмица в някой от големите магазини в София със сигурност видях Мартин - или в Динакорд, или в РФ.
shtur4o Отговорено Октомври 8, 2013 Отговорено Октомври 8, 2013 През лятото имах пътуване до Копенхаген и пробвах три модела от чисто любопитство, тъй като отдавна само електрически китари ми представляват интерес. Та пробвах 3 модела в различен ценови диапазон, и трите звучаха божествено! Нещото, което ми направи изключително впечатление е теглото им - имаш чувството, че най-тежкото нещо в тях са ключовете и струните. Сякаш държиш само ключове и струни ! Прекрасни инструменти! Специални поздравления за избора! Няма да останеш разочарован.
Recommended Posts