Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся притежател на Martin китара


Hatered

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Мисля да поръчам акустична китара Martin от чужбина и бих искал да попитам дали някой от Вас притежава такава китара и дали мога да я пробвам. Конкретен модел не ме интересува. Работата е там, че тези китари са недостъпни в България и преди да купя китара за толкова пари бих искал да имам поне някаква представа най-вече от грифа и еветнуално звука. Няма да Ви отнема много от времето.

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

През лятото имах пътуване до Копенхаген и пробвах три модела от чисто любопитство, тъй като отдавна само електрически китари ми представляват интерес.

Та пробвах 3 модела в различен ценови диапазон, и трите звучаха божествено! Нещото, което ми направи изключително впечатление е теглото им - имаш чувството, че най-тежкото нещо в тях са ключовете и струните. Сякаш държиш само ключове и струни ! :)  Прекрасни инструменти! Специални поздравления за избора! Няма да останеш разочарован.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.