jabatajabata Публикувано Септември 14, 2006 Публикувано Септември 14, 2006 Преди години ползвах Retro AS-1 под WIN98. Сериозна работа си беше за времето. Налага се да поправя някои парчета от този период... но под XP не върви...дори и "стартирай като приложение за.." Има ли го това вече за XP някой срещал ли го е. Може и аналог на Retro AS-1 само ако е със същите звуци което е малко трудно но... Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 http://www.instrument-online.nu/arkiv/tester/retrovst.html май има вст Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 Да това е но не върви...Благодаря... явно не е излизало друго след това... а и около повече от година сайта нa BitHeadz които го представяха изобщо не съществуваше а сега е някаква смешка сайт?? мерси отново ! май ще се наложи да си сложа WIN98 за да го подкарам Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Сложи си някоя програма са емулиране на операционните системи ... Вършат работа за такива временни опити. Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 Да! Това е идея ... като се замисля може и да се ползва IMAGE на диска и да си сменям което искам .... по чисто е май :think: даа може с емулатор...ама да знаех как става... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 WMware WorkStation Microsoft Virual PC Лично аз ползвам и двете , добри са , но определено WMware е по-добрата и по-стабилната . А за това как се ползва - има си wizard , стъпка по стъпка казваш какво искаш да правиш и то го прави само . След това инсталраш както нормална машина , има си биос , всичко . Това е ... Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 ОК Много благодаря. Веднага когато имам време - слагам това чудо и пробвам....тъкмо ще си кача невероятния CAKEWALK 9 да си припомня как беше едно време...а и имам няколко звукови карти на компа и ще пробвам как едното миди кореспондира с другото (на втората операционна система...)...леле заформи се поне два дни човъркане... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Кхъм Кхъм ... Cakewalk 9 върви и на XP Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 (Редактирано) да ама ретрото неще и ще си ги боцна на едно 98че... апропо:загубх си куптовия диск със SForge3 i CAKEWALK4 Редактирано Септември 16, 2006 от jabatajabata Цитирай
Guest Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 WMware WorkStation....... WMware ..... Малка забележка - VMWare e , ne WMWare Но иначе и аз съм съгласен - ползвай програма за емулиране Със здраве! Цитирай
solo5 Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Кхъм Кхъм ... Cakewalk 9 върви и на XP и 8-цата върви и много програми за 95 и 98 могат да се подкарат чрез функцията за съвместимост като се емулира по стара версия на операционната система Цитирай
Recommended Posts