Коморин Публикувано Октомври 1, 2013 Публикувано Октомври 1, 2013 Харесах си акустична китара от един сайт. Марката е Fever. Хубави ли са? Имам предвид, средно качество, не ми трябва професионална китара, но не и някакъв боклук дето след две седмици ще стане на саксия. Фирмата се казва Акустико, ако имате желание погледнете сайта им и изкажете по някое мнение Цитирай
Krasi63 Отговорено Октомври 1, 2013 Отговорено Октомври 1, 2013 На хубост не знам дали стават, ама са доста под ниското качество!!! Цитирай
7thString Отговорено Октомври 1, 2013 Отговорено Октомври 1, 2013 Обикновено евтиниките китари, особено акустичните, не им трябват две седмици да станат единствено за саксия - те още от завода, от зачеването си, са преразпределени за разпалки. Не знам въпросната марка, но ако отидеш да пробваш, или някой, който има понятие какво означава вярна, удобна китара, да пробва вместо теб, ще можеш да прецениш дали марката и конкретната бройка "става". Цитирай
Коморин Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Отговорено Октомври 2, 2013 За съжаление не мога, магазинът не е в моя град. Цитирай
Recommended Posts