niki123bg Публикувано Септември 14, 2006 Публикувано Септември 14, 2006 Някой може ли да даде съвет за това усилвателче. Става ли, има ли нещо по-добро като съотношение цена/качество в този ценови интервал (евтин референс усилвател). Гледам тук в едно магазинче го продават за 99 паунда (около 280 лв) новичък. Някой има ли идея колко пари струва това в Динакорд (май те ги продаваха по едно време). Чудя се дали си заслужава да се мъкне или да си го взема от БГ. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Току-що бях в Динакорд в Пловдив. RA150 струва 348лв (погледнах внимателно, защото ми беше интересно колко струва нов). Скоро си купих RA150 втора ръка в комплект с MK2 пасивни монитори от Peshoy2k. Предполагам че той също може да изкаже мнение, защото е притежавал усилвателя по-дълго от мен. На мен лично ми харесва комбинацията, намирам че звукът е доста детаилен и изчистен. Абе общо взето е flat. Средите са хубави и бистри. За самия усилвател (сам по себе си) нищо не мога да кажа, защото не съм го пробвал с други монитори. Ако трябваше да го купувам нов, може би щях да обмисля направо активната алтернатива MK1 за около 800лв пак в Динакорд. Надявам се да съм помогнал. Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 Мерси за информацията Отпадна закупуването му от тук. Наложи ми се да помъкна други техники (не музикални ), така че няма как да го взема. Мисля утре да си го взема от Динакорд София ако го има, че имам относително спешна нужда от усилвател. Другата алтернатива е Берингер А500, но изпитвам известни съмнения в този избор и сякаш предпочитам да взема Алесиса. Всякакви препоръки са добре дошли. Мерси предварително Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 ахъм, имах, продадох го, харесва ми, има бая материал по него, не съм го отварял де , но си е една камара джелезо и грееше . Бобалан казваше нещо, че не е особено флат като усилвател, но предвид цената му не мисля че може да се очаква да е съвсем флат . друго не мога и аз да кажа, човека с пресни впечатления вече сподели мнение Цитирай
bobalan Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 не съм казвал че не е флат Просто че като усилвател че има и по-добри, но за тази цена е прекрасен. Цитирай
f1_sound Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Между другото Берингера като че ли не му отстъпва много а за греенето, абсолютно и мисля че в това Берингера го превъзхожда :think: Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 15, 2006 Автор Отговорено Септември 15, 2006 Ами явно ще се ориентирам към Алесиса. Дано да го има. Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 18, 2006 Автор Отговорено Септември 18, 2006 Айде да ми е честит Нямаше в София, но за сметка на това имаше във Варна. 342 кинта Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 19, 2006 Автор Отговорено Септември 19, 2006 Дам... определено има разлика с хай-фи усилвателя ми. Звучи доста постно и ниските никакви ги няма. Предполагам това е добре Цитирай
Recommended Posts