HANDS_OF_DEATH Публикувано Септември 14, 2006 Публикувано Септември 14, 2006 Имам нещо така да се нарече проблем. Като си включа диста в кубето яко пращи но интересното е че го тествах не само в мойто кубе а рандалла на един приятел и не пращи .. кабелите са ми чисто нови, казаха ми че може да е от трафа но пробжах са батериика и пак пращи.. може ли да ми кажете от какво е това и как да прекратя това неприятно бучене :wall: мерси предварително... Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Идея си нямам защо става така. Пробвай все пак да кажеш какво е кубето ти; какъв е дистера, такива работи... Цитирай
HANDS_OF_DEATH Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 мии кубето ми е с респромско комбо л100 оба4е с говорители на маршал, с други дистове нема проблем пробжах с металзон и няма проблем. диста ми е данелектро уасаби Цитирай
TONY Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 от данелектрото е! сигурен сьм просто не се понася с твоя усилвател и такива неща се случват (затова не пищи с другия амп) наприемер имах блек кофи на тая марка -с едни усилватели се понасяше а с други - не Цитирай
shadow Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 А и щом с друг дистър няма проблем значи е от този. Моят съвет-сменяй! Цитирай
HANDS_OF_DEATH Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 мерси много за инфото аз скоро тез говорители ще ги вържа за лампов амп направен от дядо ми Цитирай
Recommended Posts