vlex Публикувано Септември 14, 2006 Публикувано Септември 14, 2006 Здравейте, оня ден почнах с реставрацията на един бас кремона и дойде момента да почвам с грундиране и боядисване. Проверих в мосю бриколаж и в районните железарии но нямат акрилен грунд за дърво на спрей, затова ако се сещате някъде по-централно в сф да продават похвалете се моля Днес ще ходя до практикер че си имам път натам така или иначе но ако и там не намеря вече ще се виждам в чудо Освен това ситърся какъвто и да е хромЕН или никелОВ елемент (не хромиран/никелиран) за галванизация на част от механиката (пък ако си намеря повече може да зарадвам всички не само най-нуждаещите се ). Някакви предположения къде мога да си намеря подобни издевателства на природава в софия? Мислех дори да ходя на някой пункт за цветни метали и да си изкрънкам 100-ина грама :think: Мерси предварително на отзовалите се. Като почна да приключвам с баса ще пусна снимки в нова тема да се пофаля и да ви поразсмея Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Акрилен грунд продават на руското пазарче в Люлин. Вече ти казах, че можеш да намериш никелажен цех. Цитирай
vlex Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 Ем ти пък знаеш че не ми се фърлят пари като мога да не ги Затва си искам сам да го галванизирам А иначе тия дни може се разберем те накарам ме заведеш че знаеш че в люлин нещо не съм от най-оправните Цитирай
Recommended Posts