miro2bg Публикувано Септември 13, 2006 Публикувано Септември 13, 2006 http://media.putfile.com/Summer-End -това според мен е "Края на лятото" но дали е така според тези които са измислили английския?!? :think: Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Линкът при мен нещо не се отваря... Цитирай
martist Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 (Редактирано) Лудница!!! Темата е адски готина и зарибяваща!!!И моят любим преход от мажор в минор направо ме разтапя. Само трябва (според мен) да намалиш реверба на дейрето (тва дето блъска на всяко време и осминката му).Като цяло е екстра но такъв реверб ползвай на балада когато това нещо удря на 2 и 4 време и тогава ефекта се разнася.Увеличи гайдата (когато свири темата) и тромбона (май има също).Другото си е супер.А и малко високите са доста.Поне така звучи при мен.Има едни ефекти на които почва да пръщи от високи. П.С. Извинявай но да попитам.Това твое ли е или е от тези твойте дето ги преработваш.Не се сърди Редактирано Септември 14, 2006 от martist Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 То пък остана и да се сърдя! Всеки съвет е безценен, крайно време е да сменя слушалките - много ми е дървен звука през тях и не мога да усетя точно тези неща. Да, това е моя измислица, надявам се да имам и по-хубави :violin: Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 и аз не мога да го отворя.... Цитирай
martist Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 То пък остана и да се сърдя! Всеки съвет е безценен, крайно време е да сменя слушалките - много ми е дървен звука през тях и не мога да усетя точно тези неща. Да, това е моя измислица, надявам се да имам и по-хубави :violin: Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 а, отвори се - парчето е супер )) в началото напомня на едно старо парче на ейс ъф бейс....даже помислих че кавър нещо сиправил супер свежарско е Цитирай
Recommended Posts