xALEXANDERx Публикувано Септември 19, 2013 Публикувано Септември 19, 2013 Здравейте! От Cold in December ви представяме новия ни клип към песента Escape. Ако ви хареса, моля, споделете го, за да достигне до повече хора! Поздрави от мен и цялата банда 3 Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 20, 2013 Отговорено Септември 20, 2013 И видеото и парчето ме потопиха в хорър сюрреализъм. Як саунд! Наличието на качествена актьорска игра, мислен сценарий, снимачен терен и ползването на много добра снимачна техника е оказало невероятно значение за това парче. Много добър монтаж на частта с балерината от Ада Не бих искал да ме разбираш погрешно - не съм критикар, а просто фен - но във връзка с актьорската игра в клипа, вокалистът има още една идея какво да шлифова според вътрешното ми усещане. Предполагам, че след като бачкате с толкова актьори ще е лесно да му се даде физиологична насока на израза при определените настроения. Струва ми се, че като цяло бандата трябва да се "откове" малко. Иначе сте напредничави за стила си и би било добре да продължавате да радвате ( чупите ) ухото на слушателите. Успех! Цитирай
xALEXANDERx Отговорено Септември 20, 2013 Автор Отговорено Септември 20, 2013 Благодаря ти много! Най-сърдечни поздрави от нас и се надяваме да се видим (по пътя)! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Септември 20, 2013 Отговорено Септември 20, 2013 Яко ! Успех и само напред ! Цитирай
Demiurg Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 Яко ! Не съм ви и чувал преди (за мой срам) но явно вече има още една родна банда, която да следя !Успех ! Цитирай
Recommended Posts