emoG Публикувано Септември 19, 2013 Публикувано Септември 19, 2013 Здравеите колеги, кои може да се ангажира за правене на инструментали в два варианта. 1.Пълен сингбек на песента,като партиите на китарата да се свирят от клавир/ за предпочитане/. 2.Същия сингбек,без бас китара и барабани.Идеята е да се свирят на живо/баса и барабаните/. Ето няколко песни за правене. 1.Just a Gigolo -Louis Prima може по съвременен аранжимент. 2. Lay Down Saiiy- Eric Clapton 3. Hello Mery Lou-Ricky Nelson 4.Feelings -Morris Albert При добра и качествена работа,ще има поне още 30 парчета за правене. За контакти ЛС. тел. 0899 82 36 32. emilgoranov@hotmail.com Благодаря за вниманието.
misterj Отговорено Септември 20, 2013 Отговорено Септември 20, 2013 Аз направо ще пиша в темата ти. Има готови миди файлове на тези песни. Ако ти трябват като аудио, предполагам можеш да си ги запишеш от клавирите. Ако ти трябва обработка, пиши ми за 1 пробен и да си решиш. Парите, които предлагаш не са много, но поне мога да ти помогна.
emoG Отговорено Септември 20, 2013 Автор Отговорено Септември 20, 2013 Благодаря ти. Аз ги имам на фаилове,но искам да махна баса и барабаните.Не свиря на клавир,барабанист съм и пея. Не съм компетентен по записи,програмиране и тн. А за пари не съм опоменал сума. Поздрави и ще ти пиша на ЛС.
VSTi Отговорено Септември 24, 2013 Отговорено Септември 24, 2013 не стана много ясно.....прати инфо на ЛС или тук......заглавие, тоналност, т.н. Поздрави
emoG Отговорено Септември 25, 2013 Автор Отговорено Септември 25, 2013 Благодаря на всички обадили се. Всичко е уточнено.Темата да се смята за приключена.
Recommended Posts